+
 
 
 
 

 

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

         Αγαπητοί Φίλοι, σας καλούμε να συμμετέχετε στην πολλή σημαντική δράση του Συλλόγου «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ» με σκοπό την κατά το δυνατό μεγαλύτερη κάλυψη των αναγκών ατόμων με κινητική αναπηρία σε αναπηρικά αμαξίδια. Όσοι έχετε στην κατοχή σας τέτοια ή παρόμοια βοηθήματα που δεν τα χρειάζεστε, παρακαλούμε να τα διαθέσετε στο Σύλλογο κι εμείς θα φροντίσουμε να παραδοθούν σε άτομα που έχουν πραγματική ανάγκη.

         Παράλληλα, συνεχίζουμε την απόλυτα επιτυχημένη προσπάθεια ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών με απόδοση του οφέλους στο κοινωνικό σύνολο. Όλοι μαζί αποδείξαμε ότι η σωστή οργάνωση μιας τέτοιας δραστηριότητας κινητοποιεί τους πολίτες και προσφέρει βοήθεια στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

        

Ενημερωθείτε για τους σκοπούς και τα αποτελέσματα αυτής της δράσης μας στο σχετικό πεδίο ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ του παρόντος ιστότοπου.     


ΕΚΛΟΓΕΣ 2021

        Την Κυριακή 17/10/2021 στα γραφεία του Συλλόγου πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη τάξη και νομιμότητα οι εκλογές της «ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΖΩΗΣ» παρουσία της Εφορευτικής Επιτροπής η οποία εκλέχθηκε από την Γενική Συνέλευση  της 06/10/2021.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, στις 22/10/2021 ώρα 7:30 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου κλήθηκαν σε συνεδρίαση από τον κ. Φωτιάδη Γεώργιο ο οποίος  πλειοψήφησε κατά την διαδικασία των εκλογών, τα 7 μέλη που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους με βάση το πρακτικό εκλογών που συνέταξε η Εφορευτική Επιτροπή.
Μοναδικό θέμα προς συζήτηση, σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό, ήταν η συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου και η κατανομή των προβλεπόμενων αξιωμάτων.
Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της σχετικής μυστικής ψηφοφορίας το νέο Δ.Σ. έχει ω εξής:

 • Πρόεδρος
Φωτιάδης Γεώργιος του Φωτίου
 • Αντιπρόεδρος
Ζελελίδου Χαρίκλεια του Γεωργίου
 • Γραμματέας
Ρίζου – Τερζή Αθανασία του Νικολάου
 • Ταμίας
Καραγκιοζίδης Αθανάσιος του Κυριάκου
 • Μέλος
Γελαστοπούλου Μάρθα του Παύλου
 • Μέλος
Σιδερόπουλος Νικόλαος του Ευσταθίου
 • Μέλος
Γκιουρετζίδης Χαράλαμπος

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ ΕΙΣΦΟΡΕΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2020 ΚΑΙ 2021

       
Στη συνεδρίαση της 06/10/2021 το σώμα της Γενικής Συνέλευσης ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του Δ.Σ. περί απαλλαγής όλων των μελών του Συλλόγου από την υποχρέωση καταβολής συνδρομών για τα έτη 2020 και 2021, λόγω των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν        
       

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

                Την Τρίτη 07/04/2020 ώρα 7:00 μ.μ. ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Φωτιάδης Γεώργιος κάλεσε τα μέλη του οργάνου σε έκτακτη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω των περιοριστικών μέτρων που επέβαλε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού civid-19.
Στην συνεδρίαση συμμετείχαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. με μοναδικό θέμα προς συζήτηση την  αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε στον Σύλλογο η επιβολή απαγόρευσης συγκεντρώσεων και εκδηλώσεων εξ’ αιτίας της πανδημίας.
Μετά από σχετική συζήτηση, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναβολή τόσο της Γενικής Συνέλευσης όσο και των εκλογών που ήταν προγραμματισμένες για τον Μάιο του 2020. Τόσο η Γ.Σ. όσο και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες και πάντως μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ.
Μέχρι τότε ο Σύλλογος θα εξακολουθεί να διοικείται από το υφιστάμενο Δ.Σ. το οποίο θα ασκεί νόμιμα τα καθήκοντα του και θα λαμβάνει τις αποφάσεις που ορίζει το Καταστατικό. 

 


 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

Αγαπητοί φίλοι, δηλώνουμε απερίφραστα πως ο Σύλλογος «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ» δεν έχει καμία σχέση με την διακίνηση και πώληση διακοσμητικών ή άλλων αντικειμένων από διάφορα άγνωστα πρόσωπα και μάλιστα χωρίς την χρήση νόμιμων αποδείξεων, όπως κατά πληροφορίες που συγκέντρωσε το Δ.Σ. πραγματοποιείται στην περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Τέτοιες ενέργειες προσβάλουν τους σκοπούς και τις αξίες που υπηρετούμε και θίγουν βάναυσα το κύρος του Συλλόγου μας, πόσο μάλλον όταν οι «επιτήδειοι» αυτοί διακινητές αναφέρουν ότι τα προϊόντα που πωλούν κατασκευάζονται από άτομα με ειδικές ανάγκες που απασχολούνται στο δικό μας Εργαστήριο Τέχνης και Πολιτισμού. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να μην πέφτουν θύματα αυτής της εξαπάτησης και παρακαλούμε όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό να το αναφέρει στον Σύλλογο, ώστε να λάβουμε τα απαιτούμενα νομικά μέτρα.

 


 

8/12/2017. ΔΩΡΕΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΣΣΗΡΟΥ

Πριν λίγες ημέρες, δόθηκε η ευκαιρία σε αντιπροσωπία Δ.Σ. του Συλλόγου "ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ" να ζήσει μια μοναδική εμπειρία. Ύστερα από σχετική πρόσκληση, βρεθήκαμε κοντά στα στρατευμένα παιδιά της πατρίδας μας που υπηρετούν τη θητεία τους στο στρατόπεδο Ασσήρου. Η ζεστή φιλοξενία της Διοίκησης και η παρουσία μας στην γιορτή ανάμματος φώτων του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μας έβαλε στο εορταστικό κλίμα. Ιδιαίτερα μεγάλη συγκίνηση νοιώσαμε όταν μας παραδόθηκε ένα καινούργιο αναπηρικό αμαξίδιο για τις ανάγκες του Συλλόγου μας, καρπός της συλλογής μεγάλου αριθμού πλαστικών καπακιών από όλους τους ένστολους του στρατοπέδου. Ο Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Φωτιάδης, αφού ευχαρίστησε θερμά την Διοίκηση και το επιτελείο, τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες για την υπέροχη αυτή πρωτοβουλία, τόνισε την ανθρώπινη διάσταση που έχει ο ρόλος των ενόπλων μας δυνάμεων να βοηθούν τους πολίτες που έχουν ανάγκη, πέρα βέβαια από το μέγιστο καθήκον της προάσπισης των συνόρων της πατρίδας μας. Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε και είμαστε σίγουροι ότι το λαμπρό αυτό παράδειγμα φωτισμένων ανθρώπων θα βρει μιμητές.

 


 

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ

            Την Πέμπτη 1/6/2017 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, με βάση το αποτέλεσμα των εκλογών της 28ης Μαΐου 2017. Στο νέο Δ.Σ. συμμετείχαν οι 7 πρώτοι κατά σειρά εκλογής υποψήφιοι.  Η προβλεπόμενη από το Καταστατικό κατανομή των αξιωμάτων ανέδειξε την νέα σύνθεση του Δ.Σ., η οποία έχει ως εξής : 

1

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

2

ΖΕΛΕΛΙΔΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

3

ΡΙΖΟΥ – ΤΕΡΖΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

4

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ

5

ΚΑΤΣΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΕΛΟΣ

6

ΓΕΛΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΘΑ

ΜΕΛΟΣ

7

ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΕΛΟΣ


 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

 

       ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ :
1) ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28/5/2017 ΑΠΟ ΤΙΣ 10:00 Π.Μ. ΕΩΣ ΤΙΣ 14:00 Μ.Μ. ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ.
2) Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.
5) ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ :

     ΕΛΑΒΑΝ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΨΗΦΟΥΣ :

     ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                     24   ΨΗΦΟΥΣ               
2. ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                    24       --//--
3. ΓΕΛΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΘΑ                          23       --//--
4. ΖΕΛΕΛΙΔΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ                                22       --//--
5. ΚΑΤΣΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                  19       --//--
6. ΡΙΖΟΥ – ΤΕΡΖΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ                           17       --//--
7. ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                        16       --//--
8. ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                            14       --//--

     ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1. ΕΡΜΙΔΟΥ ΘΩΜΑΗ                                            19       --//--
2. ΚΑΡΑΤΖΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                             17      --//--
3. ΝΑΝΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ                                           17      --//--
4. ΠΕΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                        14      --//--

 

     ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ 7 ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΑΥΡΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙ 3 ΠΡΩΤΟΙ.

     Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.  

 

 


 

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ
 ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          Η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχθηκε από την Γενική Συνέλευση  της 04/05/2017 ανακοινώνει σε όλα τα μέλη του Συλλόγου   ότι ορίστηκε η ημερομηνία αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέων οργάνων Διοίκησης, σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό.
          ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28/05/2017 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 10:00 Π.Μ. ΕΩΣ ΤΙΣ 14:00 Μ.Μ. ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
          ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ (ΕΙΣΦΟΡΑ 2016).
ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
          Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΠΜΤΗ 25/05/2014 ΩΡΑ 20:00 μ.μ..
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
           ΤΑ ΜΕΛΗ

ΒΟΥΪΒΟΥΝΤΟΥΔΗ ΧΡΥΣΗ    ΝΑΝΟΥ ΦΑΝΗ    ΒΑΡΤΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

 


 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΑΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ
ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΡΩΓΗΣ

Την Δευτέρα 25/1/2016 στα γραφεία του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε μια πολύ σημαντική εκδήλωση με ξεχωριστό νόημα. Μετά την καθιερωμένη τελετή αγιασμού για την νέα χρονιά, έγινε η παρουσίαση της μεγάλης δωρεάς του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής προς την «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ». Η συγκεκριμένη δωρεά αφορά την κάλυψη της υλικοτεχνικής υποδομής που απαιτείται για το μάθημα των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και αναφέρεται σε τέσσερα πλήρη συστήματα Η/Υ τελευταίας γενιάς, μία τηλεόραση, ένα DVD player και ένα projector. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής κ. Νικόλαος Πέντζος και η αρμόδια Γραμματέας κα. Δέσποινα Κρανίδου. Στην εισαγωγική του ομιλία ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φωτιάδης Γεώργιος τόνισε την σημασία της δωρεάς αυτής και ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Δικτύου. Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου η Αντιπρόεδρος κα Ζελελίδου Λίτσα απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Πέντζο, ο οποίος τόνισε πως το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα βρίσκεται στο πλευρό μας και στο μέλλον, συμπαραστάτης του σημαντικότατου ανθρωπιστικού έργου που προσφέρει καθημερινά η «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Συλλόγου κ. Σιδερόπουλος Νικόλαος, αντιπροσωπία της Εθελοντικής Ομάδας ΠΡΟΤΕΚΤΑ Σταυρούπολης καθώς και πλήθος μελών και φίλων μας. Θα ήταν παράλειψη αν δεν ευχαριστούσαμε δημόσια τον κ. Τζελέπη Ιωάννη για την δωρεά εγκατάσταση των λειτουργικών προγραμμάτων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μας και τους νεαρούς εθελοντές μας Αγγελόπουλο Ανδρέα και Μπουγιούκο Κωνσταντίνο για την τοποθέτηση και σύνδεση των συστημάτων στο χώρο λειτουργίας τους. 


ΠΩΛΗΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 30/09/2015 ΔΙΑΤΕΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ» ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ.
ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΟΥ Κ. ΣΚΑΡΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1.270 ΚΙΛΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 320 ΕΥΡΩ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. 

«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ».

ME ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 07/05/2015, Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ – ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ : «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ».

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 7/5/2015

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7ΜΑΪΟΥ 2015 ΩΡΑ 18:30 μ.μ. ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑΣ.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ
ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ,
ΕΝΩ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ
ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.


 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ

 • Βοηθήστε την προσπάθεια του συλλόγου "ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ" και ομάδας εθελοντών πολιτών για την συγκέντρωση πλαστικών καπακιών.

ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ
1. Στη Διάδοση της ιδέας της οικολογικής ανακύκλωσης
2. Στην ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών
3. Στην συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου το οποίο θα διατεθεί σε άτομο που έχει ανάγκη.

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΚΑΙ ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 6 – ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
6979720400 – κ. ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6974707573 – κ. ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ :

 • 1) ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/5/2014 ΑΠΟ ΤΙΣ 10:00 Π.Μ. ΕΩΣ ΤΙΣ 15:00 Μ.Μ. ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ.
 • 2) Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.
 • 3) Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
 • 4) ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ :

     ΨΗΦΙΣΑΝ   45 ΜΕΛΗ ,     ΕΓΚΥΡΑ   45 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ
ΕΛΑΒΑΝ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΨΗΦΟΥΣ :

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΨΗΦΟΙ
 • 1. ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
41
 • 2. ΒΟΥΪΒΟΥΝΤΟΥΔΗ ΧΡΥΣΗ
36
 • 3. ΖΕΛΕΛΙΔΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ 
30
 • 4. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  
30
 • 5. ΡΙΖΟΥ-ΤΕΡΖΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
30
 • 6. ΕΡΜΕΙΔΟΥ ΘΩΜΑΗ
27
 • 7. ΠΕΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
23
 • 8. ΚΑΤΣΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
20
 • 9. ΓΕΛΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΘΑ 
18
 • 10.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
16
 • 11.ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 
7
 • 12.ΚΑΠΝΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
6

 

     ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΨΗΦΟΙ
 • 1. ΚΑΖΕΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 
31
 • 2. ΚΑΡΑΤΖΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
23
 • 3. ΝΑΝΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
22
 • 4. ΑΛΕΠΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
21
 • 5. ΜΑΡΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
14


                               

     ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ 7 ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΑΥΡΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙ 3 ΠΡΩΤΟΙ.

     Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.  

 

ΤΟ ΝΕΟ Δ. Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Την Παρασκευή 10/5/2014 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, με βάση το αποτέλεσμα των εκλογών της 4ης Μαϊου 2014. Στο νέο Δ.Σ. συμμετείχαν οι 7 πρώτοι κατά σειρά εκλογής υποψήφιοι.  Η προβλεπόμενη από το Καταστατικό κατανομή των αξιωμάτων ανέδειξε την νέα σύνθεση του Δ.Σ., η οποία έχει ως εξής : 

1

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

2

ΖΕΛΕΛΙΔΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

3

ΡΙΖΟΥ – ΤΕΡΖΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

4

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ

5

ΒΟΥΪΒΟΥΝΤΟΥΔΗ ΧΡΥΣΗ

ΜΕΛΟΣ

6

ΕΡΜΕΙΔΟΥ ΘΩΜΑΗ

ΜΕΛΟΣ

7

ΠΕΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ

 


 

 

ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Στα πλαίσια της προσπάθειας του Συλλόγου «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ» για την δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους ευαισθητοποιημένους φορείς και συμπολίτες μας για την παραχώρηση βιβλίων από την βιβλιοθήκη τους.
Η δωρεά έστω και ενός βιβλίου, αποτελεί έμπρακτο δείγμα αγάπης και αναγνώρισης της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας την οποία ανέλαβε να υλοποιήσει ο Σύλλογος.
Η συγκέντρωση βιβλίων συνεχίζεται και πιστεύουμε πως πολύ σύντομα, η δανειστική μας βιβλιοθήκη θα είναι έτοιμη να επιτελέσει τον μορφωτικό σκοπό της.   

Eυχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας


 


 

 

 

   
Copy Write Μέριμνα Ζωής 2012