2019   
  • ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
 

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και αντιπροσωπία του Συλλόγου «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ» έψαλλε τα κάλαντα στον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου. Ευχαριστούμε τον κύριο Υπουργό για την υποδοχή και θερμή φιλοξενία που μας παρείχε, ενώ συμφώνησε με τον Πρόεδρο Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Φωτιάδη να υπάρξει συνάντηση με σκοπό την ενημέρωση σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία, αλλά την παροχή βοήθειας σε σημαντικές δράσεις που σχεδιάζει να υλοποιήσει η «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ» εντός του 2020.

   

Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν την καταπληκτική ατμόσφαιρα που ζήσαμε όλοι την Τρίτη 17/12 στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή, την οποία οργάνωσε η «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ». Δώρα από τον Αι-Βασίλη για όλα τα παιδιά, κάλαντα, κέφι, χορός, τραγούδι, διασκέδαση, νοστιμιές στα κάρβουνα, δημιούργησαν ένα υπέροχο κλίμα που διασκέδασε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η χαρά που καθρεφτίζονταν στα πρόσωπα των παιδιών μας ήταν η καλύτερη ανταμοιβή γι’ αυτούς που οργάνωσαν την εκδήλωση. Ευχαριστούμε τον αγαπημένο Αι-Βασίλη μας (αγαπημένη μου Αννούλα), τους μοναδικούς μουσικούς καθηγητές μας Αρετή και Βαλάντη, τον κύριο Ευτύχη Κάιζερ με το θαυμάσιο ακορντεόν και την κυρία Georgia Kara με το απίστευτο κέφι της που ξεσήκωσαν όλους σε ατέλειωτο χορό και τραγούδι. Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της γιορτής.

   
  • ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
 

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 εντός του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση δωρεάς πέντε αναπηρικών αμαξιδίων από τον Σύλλογο «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ» στο Θ.Χ.Π. Άγιος Παντελεήμων, ως κοινωνική ωφέλεια της δράσης ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΟΡΕΩΝ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ μαζί με ΑΓΑΠΗ - ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ – ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ για τον πάσχοντα συνάνθρωπο ήταν τα μηνύματα που θέλησαν να αναδείξουν οι παρόντες ομιλητές. Αυτές είναι οι αρχές πάνω στις οποίες στηρίζει το έργο της η «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ» και θα συνεχίσει να τις υπηρετεί στο μέλλον.   

   
  • ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
 

Από την παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2019 του Συλλόγου «ΜΕΡΜΝΑ ΖΩΗΣ» στον Δήμο Παύλου Μελά. Λεβεντιά, ενθουσιασμός, συγκίνηση, με υπέροχο σημαιοφόρο μας τον Βαγγέλη και όλους εμάς να καμαρώνουμε για τη χαρά των παιδιών μας και τα μηνύματα που έστειλαν με τη συμμετοχή τους.

   
  • ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
 

Ο ετήσιος χορός που αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση της χρονιάς σημείωσε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία για την «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ». Την Κυριακή 3/2 η αίθουσα «ΜΑΝΘΟΣ» γέμισε από εκλεκτούς προσκεκλημένους επίσημους, μέλη, φίλους και εθελοντές του Συλλόγου. Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η παρουσία συνοδών και περιθαλπομένων του Θ.Χ.Π. Άγιος Παντελεήμων που διασκέδασαν με την ψυχή τους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωπος της Ι.Μ. Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως ο οποίος ευλόγησε την κοπή της βασιλόπιτας, οι βουλευτές Α΄Θεσ/νίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας και Στράτος Σιμόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες Κεντρ. Μακεδονίας κα Βούλα Πατουλίδου και κ. Δημήτριος Χατζηβρέττας, ο Πρόεδρος Περιφερ. Ένωσης Δήμων Κεντρ. Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτριος Δεμουρτζίδης και πολλοί άλλοι. Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η συγκινητική απονομή τιμητικών πλακετών στον πιστό φίλο του Συλλόγου και μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων κ. Σωτήριο Κωστάκογλου, στην αγαπημένη μας εθελόντρια κα Σεβαστή Πολυχρονιάδου, καθώς και στις επιχειρήσεις Signature Flight Support και Ξενοδοχείο «ΠΑΥΛΟΣ» για την πολύτιμη στήριξη τους. Ακολούθησε διασκέδαση και χορός με υπέροχη ποντιακή λύρα από τον Δημήτρη Καρακούση και τραγούδι από το νεαρό μας αηδόνι Τάσο Καρακούση, που προσφέρθηκαν εθελοντικά να φέρουν στο κέφι τους καλεσμένους.

   

Φωτογραφίες απο τις εκδηλώσεις στο Φωτογραφικό Αρχείο


Για παλαιότερες εκδηλώσεις 2018 2017 2016 2015, 2014, 2013 , 2012-.

 
Copy Write Μέριμνα Ζωής 2012