2024

ΠΟΤΙΣΜΑ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΛΙΟ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Κάθε δένδρο που φυτεύουμε, πρέπει να το ποτίζουμε και να το φροντίζουμε. Έτσι κάναμε κι εμείς με την ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ. Την Κυριακή 14/4/2024 συγκεντρώθηκαν παιδιά, συνοδοί και μέλη του Συλλόγου στο δασύλλιο Μετεώρων και φρόντισαν τα δενδράκια που είχαμε φυτέψει εκεί πριν λίγες μέρες. Κοντά μας βρέθηκαν εκπρόσωποι της Διοίκησης του δήμου Π. Μελά καθώς η ομάδα Φίλων του Δάσους που μας φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις τους. Τους ευχαριστούμε όλους και με την πρώτη ευκαιρία θα το επαναλάβουμε.


 

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΛΙΟ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Την Κυριακή 31/3/2024 συμμετείχαμε στη δενδροφύτευση του δασυλλίου Μετεώρων, δράση που οργάνωσε ο Δήμος Π. Μελά σε συνεργασία με την ομάδα Φίλων του Δάσους. Περάσαμε πολύ ωραία και θα το ξανακάνουμε !!


 

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ». Η εκδήλωση στέφθηκε από πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς συνοδεύτηκε από συμμετοχή πολλών προσκεκλημένων, οι οποίοι διασκέδασαν, τραγούδησαν, χόρεψαν και έγιναν μια παρέα μαζί με τα παιδιά του Συλλόγου.

Είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να υποδεχθούμε μεγάλο αριθμό επισήμων προσκεκλημένων, ανθρώπων που παραδοσιακά τιμούν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις μας, αλλά και νέων φίλων που βρέθηκαν κοντά μας αυτές τις όμορφες στιγμές. Η ομιλία του Προέδρου Δ.Σ. κ. Φωτιάδη ανέδειξε τις πολλαπλές δραστηριότητες τις οποίες υλοποιεί η «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ».

Ζήτησε τη βοήθεια των παρευρισκόμενων εκπροσώπων της Πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία να επιλύονται ταχύτερα και αποτελεσματικότερα. Μετά τους χαιρετισμούς των επισήμων, ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών σε ανθρώπους που υλοποιούν με έργα την αγάπη τους προς τον Σύλλογο. Τυχερός στην κοπή της βασιλόπιτας ήταν ο κ. Λιμπαδές Απόστολος και έλαβε δώρο μια πανέμορφη εικόνα. Ήταν όμως η ομάδα παραδοσιακών χορών της «ΜΕΡΙΜΝΑΣ» που πραγματικά έκλεψε την παράσταση. Τα δυνατά παιδιά μας υπό την καθοδήγηση του θαυμάσιου δασκάλου τους κ. Γιώργου παρουσίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο χορούς από πολλά σημεία της πατρίδας μας, σκορπίζοντας συγκίνηση και υπερηφάνεια σε όλους τους παριστάμενους. Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλες τις επιχειρήσεις που πρόσφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς, την διεύθυνση και τους εργαζόμενους της αίθουσας εκδηλώσεων «ΛΕΥΚΗ» για την υποδειγματική φιλοξενία και εξυπηρέτηση, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην υλοποίηση της όμορφης αυτής γιορτής. 

 

Φωτογραφίες απο τις εκδηλώσεις στο Φωτογραφικό Αρχείο


Για παλαιότερες εκδηλώσεις 2023 2022 2019 2018 2017 2016 2015, 2014, 2013 , 2012-.

 
Copy Write Μέριμνα Ζωής 2012