2012

 • ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 : Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αντιπροσωπεία παιδιών και μελών του Συλλόγου "ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ" επισκέφθηκε το Υπουργεί Μακεδονίας - Θράκης και έψαλε τα κάλαντα στον Υπουργό κ. Καράογλου.
  Ο Υπουργός έψαλε μαζί μας τα κάλαντα, ανταπέδωσε τις ευχές, μοίρασε δώρα σε μικρούς και μεγάλους και υποσχέθηκε να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλει ο Σύλλογος
  Περισσότερες φωτογραφίες στο Φωτογραφικό Αρχείο

 • ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 : ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 27,28 ΚΑΙ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Ο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΕΡΓΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝΟ ΕΔΩΣΕ Η ΠΟΛΥΜΕΛΗΣ ΜΠΑΝΤΑ «ΚΡΟΥΣΤΟΦΩΝΟ» ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.. Περισσότερες φωτογραφίες στο Φωτογραφικό Αρχείο

               

 

 • ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 : ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ» ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΟΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ.
  Ο ΠΛΟΥΤΟΣ, Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΩΝ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ HAPENINGS, ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΖΕΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.
  ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ,  ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ ΘΕΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ :
   • ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
   • ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
   • ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ «ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΖΩΗΣ»
   • ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΦΙΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

   Περισσότερες φωτογραφίες στο Φωτογραφικό Αρχείο

    

    

  1. ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 : ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΛΙΣ» ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΛΑΓΚΑΔΑ.
   ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ Μ.Κ.Ο. ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ.ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ……ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ
   Περισσότερες φωτογραφίες στο Φωτογραφικό Αρχείο

 

 • ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 : Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ» ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2012 ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ.
  ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
  ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
  ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ «ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΖΩΗΣ».
  ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.
  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ. 
  Περισσότερες φωτογραφίες στο Φωτογραφικό Αρχείο

 • ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ : ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ !!!  
  Περισσότερες φωτογραφίες στο Φωτογραφικό Αρχείο

 

 • ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 : Αποκριάτικο γλέντι στα γραφεία του Συλλόγου με συμμετοχή ζωντανής ορχήστρας του κέντρου ΟΡΦΕΑΣ Ευόσμου, με κλαρίνο και ποντιακή λύρα, δωρεάν φαγητό, πιοτό, χορό και ξεφάντωμα για όλους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

2011

 • ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 : Συμμετοχή του Συλλόγου στον εκθεσιακό υπαίθριο χώρο της πλατείας Αριστοτέλους με περίπτερο που μας παραχώρησε ευγενικά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσ/νίκης. Στον ένα μήνα περίπου που παρέμεινε σε λειτουργία ο εκθεσιακός αυτός χώρος, μας δόθηκε η ευκαιρία να προβάλουμε και να αναδείξουμε το δημιουργικό έργο των μαθητών του Κ.Δ.Α. αλλά και όλου του Συλλόγου σε όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.
 • ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 : Θεατρική παράσταση από την Θεατρική Ομάδα κατοίκων Ευόσμου, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου

 • ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 : Διοργάνωση ημερίδας ενημέρωσης στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Παύλου Μελά για θέματα και προβλήματα υγείας ατόμων με αναπηρία, με την συνεργασία του EU-CLUB και συμμετοχή πολλών φορέων αναπηρίας της περιοχής μας.  

 • ΜΑΪΟΣ 2011 : Μεγάλη έκθεση έργων μαθητών του Κ.Δ.Α. μέσα στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσ/νίκης. Τον εκθεσιακό χώρο μας παραχώρησε ευγενικά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης που είχε και την χορηγία όλης της εκδήλωσης.

 

2010

 • ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010 : Έκθεση έργων ζωγραφικής και κεραμικής των μαθητών του Κ.Δ.Α.  στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Σταυρούπολης

 • ΜΑΪΟΣ 2010 : Μεγάλη ολοήμερη εκδρομή για όλα τα μέλη στο πανέμορφο δάσος της Γερακαρούς με φαγητό, χορό και διασκέδαση όλα δωρεάν προσφορά του Συλλόγου. Όποιος δεν παραβρέθηκε, έχασε κάτι μοναδικό ……..

 • ΜΑΪΟΣ 2010 : Διοργανώνουμε στο γήπεδο του Ευόσμου τουνουά παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, με πρώτη νικήτρια την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.

 • ΜΑΪΟΣ 2010 : Συμμετέχουμε στο Φεστιβάλ Παιδείας που διοργάνωσε ο Δήμος με έκθεση έργων που φιλοτεχνήθηκαν στο Κ.Δ.Α. και το τμήμα παραδοσιακών χορών.

 • ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 : Συμμετέχουμε για πρώτη φορά στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου ως ελάχιστο δείγμα ισότιμης σχέσης με τα υπόλοιπα μέλη της κοινωνίας και καταπολέμησης οποιασδήποτε μορφής προκατάληψης ή κοινωνικού ρατσισμού.

 

2009

 • ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009 : Σε μια μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση στην πλατεία Ελευθερίας της  Άνω Ηλιούπολης έγινε η τελετή εγκαινίων λειτουργίας του ειδικού λεωφορείου και η παραχώρηση χρήσης του στον Δήμο Σταυρούπολης, με σκοπό την κάλυψη όλων των αναγκών μετακίνησης ατόμων με κινητικά προβλήματα.
 • ΙΟΥΛΙΟΣ 2009 : Απόκτηση ιδιόκτητου ειδικά διασκευασμένου λεωφορείου 9 θέσεων που διαθέτει υδραυλική ράμπα ανόδου για αναπηρικά αμαξίδια. Η <<ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ>> είναι ο πρώτος Σύλλογος Α.Μ.Ε.Α. στην Ελλάδα που απέκτησε τέτοιο όχημα – στολίδι με χορηγία του Ο.Π.Α.Π.  Α.Ε.

2008

 • ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008 : Αρχή λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για άτομα με αναπηρίες. Με την βοήθεια ειδικών καθηγητών και εθελοντών οι μαθητές εκπαιδεύονται και απασχολούνται καθημερινά στη ζωγραφική, την κεραμική, τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, τη Λογοθεραπεία, την κατασκευή διακοσμητικών ειδών, τους παραδοσιακούς χορούς, το θεατρικό παιχνίδι κ.α.


Copy Write Μέριμνα Ζωής 2012