Το μεγαλύτερο μέρος της σωστής λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Συλλόγου «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ» στηρίζεται στην ευαισθησία, την αγάπη και την διάθεση προσφοράς των εθελοντών μας.

            Καθηγητές ειδικευμένοι να βοηθούν άτομα με αναπηρίες, φοιτητές που σπουδάζουν ειδική αγωγή αλλά και απλοί ευαισθητοποιημένοι πολίτες, διδάσκουν και στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών μας για δημιουργική απασχόληση και ομαλή ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο. Κι όλα αυτά, χωρίς να λαμβάνουν καμία απολύτως αμοιβή, με μόνο γνώμονα τα αγνά, ανθρώπινα αισθήματα προσφοράς τους.

            Οι αγαπημένοι μας εθελοντές διδάσκουν στα παιδιά του Κ.Δ.Α. λογοθεραπεία, μουσική, κατασκευή διακοσμητικών ειδών, παραδοσιακούς χορούς, ψυχοκινητική θεραπεία κ.α. και παρέχουν ψυχολογική στήριξη στα ίδια και στις οικογένειές τους. ΄Οσοι εθελοντές δεν έχουν εξειδικευμένες γνώσεις, βοηθούν με πολλούς τρόπους τους καθηγητές στο έργο τους (βλέπε λειτουργία Κ.Δ.Α. και φωτό).

            Εθελοντές μας βοηθούν επίσης πολύ σημαντικά στην οργάνωση και πραγματοποίηση διαφόρων εκδηλώσεων (εκθέσεις έργων, αθλητικές δράσεις, εκδρομές κ.λ.π.). Ενδεικτικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι από τους εθελοντές μας δεχόμαστε ευχάριστη «πίεση» να τους δίνουμε την δυνατότητα να προσφέρουν περισσότερο στον Σύλλογο <<ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ>>.

            ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

            Ενημερωτικά αναφέρουμε πως ο Σύλλογος <<ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ>> μπορεί να παρέχει βεβαιώσεις εθελοντικής εργασίας σε φοιτητές – σπουδαστές ανάλογων τμημάτων, κατόπιν δικής τους επιθυμίας.

            Εθελοντής μπορεί να γίνει όποιος πολίτης το επιθυμεί, αρκεί να θέλει να προσφέρει αφιλοκερδώς την αγάπη και το απόθεμα ψυχής που διαθέτει προς όφελος των ατόμων που η φύση τους στέρησε την αρτιμέλεια.

            Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Σύλλογο (βλέπε επικοινωνία).

 


Copy Write Μέριμνα Ζωής 2012